top of page

Гурме за душата

Цена

330 лв.

Продължителност

3 дни

ГУРМЕ ЗА ДУШАТА


Заповядайте на нашето бутиково арт събитие, организирано от Академия за вдъхновение - едно незабравимо преживяване, което ще ви зареди с вдъхновение и мотивация!


Ще разгърнем пред вас един различен свят и ще изследваме нови възможности!


Очакват ви вдъхновяващи изживявания, интерактивни работилници, творчески предизвикателства, практики за личностно израстване и нови запознанства.


Ще пуснем на свобода въображението!


Ще се забавляваме!


Ще се смеем!


Ще танцуваме!


Ще се насладим на тишината в нас!


Ще заблестим с нова енергия!


Ще открием необикновени супер сили в нас!


Ще се срещнем със специален човек!


Това 3- дневно “Гурме за душата” ще се проведе в едно райско кътче сред природата с уникална гледка, чист въздух и великолепна храна домашно производство - Хотел Carpe Diem, с. Сладка вода.


За кого е предназначено събитието:


- Нетворчески личности, които мислят логично и практично!


- Творчески личности, които искат да разгърнат целия си потенциал!


- Тези, които искат да открият своята уникалност!


- Тези, които копнеят да открият нова жизнена сила за творчество в ежедневието си!


- Всеки, който иска да се зареди със свежа енергия в началото на зимния сезон!


- Тези, които искат да се откъснат за малко от ежедневните задачи и да си подарят време за себе си!


Творчески умения не са необходими!!!


Събитието е полезно за теб ако:


- Имаш стремеж да се разширяваш и развиваш като личност.


- Искаш да откриеш нови сили и ресурси в себе си.


- Се стремиш към хармоничен и щастлив живот.


- Търсиш вътрешен баланс.


- Искаш да създадеш нови запознанства с хора близки до твоята душевност.


- Обичаш красота около себе си.

ПРОГРАМА:

Начало на събитието 15:00 ч на 22.11.24г


Следобедна сесия от 15:00- 20:00


 1. Представяне на водещите и гостите. Цел на събитието. Защо е важно да бъдем вдъхновени всеки ден?


 2. Изработване на предмет от глина, чрез който ще освободим пространство за нещо ново.


 3. Медитация за баланс

Вечеря и свободно време

Ден втори 23.11.24г


Закуска и кафе


Сутрешна сесия от 9:30-13:15


 1. Динамична медитация за освобождаване


2. Работа със себе си. Ще преоткрием себе си! Ще намерим силните си страни! Ще открием своята уникалност! Ще заблестим с нова светлина! - ЧАСТ 1

Обяд и време за почивка от 13:15-15:00

Следобедна сесия 15:00-18:30


1. Работа със себе си. Ще преоткрием себе си! Ще намерим силните си страни! Ще открием своята уникалност! Ще заблестим с нова светлина! - ЧАСТ 2


 2. Медитация за баланс

Вечеря и свободно време

Ден трети 24.11.24г


Закуска и кафе


Сутрешна сесия от 9:30-14:00


 1. Динамична медитация за изобилие


2. Какво да променим в средата, в която живеем, за да бъдем по-щастливи и вдъхновени всеки ден? Изработване на красив декор за дома с материали от природата.


 3. Изненада!

Отпътуване

Не пропускайте тази уникална възможност да се свържете с хора със сходни интереси и да започнете своето пътешествие към едно по-щастливо и вдъхновено бъдеще.

Запазете си място още днес! МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!


Нека заедно да заситим с красота всичките си сетива!

Условия за участие:


Такса Семинар: 330 лв. до 15.10.24 г./420 лв. след тази дата/с включени всички арт материали. Специална цена за двама 600 лв. до 15.10.24 г./780 лв. след тази дата/. Носете си бележник за записки и йога постелки.

Цена за настаняване 358 лв.-378 лв. в зависимост от стаята. Настаняването включва 2 нощувки и храна (две вечери, един обяд и две закуски), като се заплащат 50% предварително по банков път на хотела до 5 дни след заплащане на събитието. Остатъкът от цената на нощувките и храната се заплаща на място.


Транспопорт до хотела не е осигурен. Може да получите съдействие от нас, ако имате нужда от помощ за пътуването до хотела, за да ви свържем с друг участник.


Линк за място на провеждане, Хотел Carpe Diem, с.Сладка вода, обл.Варна:


https://carpediembg.com/

Политика при отказ от участие: До 30-ти септември 2024г може да Ви бъде възстановена цялата такса за семинара или пренасочена за следващо наше събитие. След 30-ти септември 2024г до 20-ти октомври 2024г ще Ви бъдат удържани 50% от внесения депозит. Останалата част ще ви бъде възстановена или пренасочена към следващо наше събитие. След 20-ти октомври 2024г депозитът не се възстановява.

За записване: Петя Къчинска – 0889522462,


email: iacademy.bulgaria@gmail.com

Водещ

Петя Къчинска и Ивелина Иванова

Петя Къчинска – Съосновател на Академия за вдъхновение. Творец и арттерапевт по душа. По пътя на собственото ми развитие стигнах и се върнах едновременно към изкуството. Изкуството беше част от детството ми. Гледах и се възхищавах на актьори, танцьори, художници. Мечтаех да съм като тях. Вдъхновява ме рисуването, танците, арт терапията и споделените творческите моменти със съмишленици. Работата като арттерапевт ме намери през личната ми болка. И се влюбих в нея. Арттерапията е път към вътрешно спокойствие. Цветовете и формите помагат да преодолеем тревогите и стреса, като трансформираме емоциите си в нещо красиво. Връзката на ума с тялото и неговите нужди е основополагаща за един пълноценен и щастлив живот. Прегърнах идеята „Академия за вдъхновение” веднага, защото споделянето на идеи и вдъхновение е път към развитието. Всеки от нас носи семена на потенциал в себе си. Нужно е само малко грижа, внимание и положителна енергия, за да ги превърнем в разцъфтяващи цветя. Нека не забравяме, че добрите думи, усмивките и любовта, които даваме и получаваме, са най-силният източник на светлина за нашия растеж.


Ивелина Иванова - Съосновател на Академия за вдъхновение. Творец по душа и интериорен дизайнер по професия. Израснах в среда изпълнена с изкуство, това ме тласкаше да изучавам вдъхновението ежедневно. Беше ми интересно как от един импулс-идея може да се роди нещо огромно. Дълго време свързвах вдъхновението само с изкуството, но в един момент осъзнах, че това е Енергията, която ни кара сутрин да станем и да живеем живота си! Дълги години изследвам човешката психология. Изучавам и практикувам различни методи за самоусъвършенстване. Вярвам, че хората са безгранични същества и всеки трябва да сияе със своята уникалност! Така света би бил по-красив и щастлив! Това ме подтикна да развия идеята - Академия за вдъхновение! Знам, че вдъхновението е “заразно” и можем да засилим това усещане когато сме Заедно!

Петя Къчинска и Ивелина Иванова

Запиши се за програмата

Изпрати своите контакти и аз ще се свържа с теб за потвърждение!

- Петя Къчинска

Благодаря за интереса!

bottom of page